A-dec 500

Stomatološka stolica bez kompromisa
A-dec 500
A-dec 500

  Udobnost za pacijente

  i vrhunska ergonomija za doktore
  • Funkcionalnost

   Profinjen i moćan liječnički element nenadmašne ergonomije pruža mogućnost vlastite organizacije svih instrumenata za efikasniji i ugodniji rad.
  • Vrhunska izrada

   Kombinacija pouzdanih unutarnjih sastavnih dijelova i pažljivo osmišljenog vanjskog dizajna čini A-dec 500 postojanom jedinicom lijepog izgleda, stvorenom da traje.
  • Prilagodljivost

   Rotirajući asistentski element može se podesiti u više različitih pozicija, što povećava učinkovitost i zadovoljstvo asistenta.
  • Modularnost

   Ručna kontrola Deluxe precizno kontrolira rad nasadnih instrumenata i dodatnih uređaja.

  Legendarna pouzdanost tvrtke A-dec započinje filozofijom razvoja – stvoriti inovativne, posebne i jednostavne proizvode. Rezultat toga je jednostavna oprema, lagana za rukovanje, koja traje duže, a zahtijeva minimalno održavanje. Kombinacija pouzdanih unutarnjih sastavnih dijelova i pažljivo osmišljenog vanjskog dizajna čini A-dec 500 postojanom jedinicom lijepog izgleda, stvorenom da traje.

  Udobnost doktora i pacijenta neophodna je za kvalitetan rad. Tanak i fleksibilan naslon za leđa omogućava terapeutu potpun pristup pacijentu koji leži na stolcu. Uvlačenjem koljena ispod leđa pacijenta tijelo terapeuta ostaje u potpuno prirodnom položaju, čime i nakon dugogodišnjeg rada terapeut ostaje zdrav, a za vrijeme rada efikasnost mu je daleko veća nego u bilo kojem drugom položaju.

  Profinjen i moćan liječnički element nenadmašne ergonomije pruža mogućnost vlastite organizacije svih instrumenata za efikasniji i ugodniji rad. Rotirajući i balansirani liječnički element s dvije kočnice za regulaciju položaja ima jedinstveni sustav protoka vode koji onemogućava zadržavanje vode u mehanizmu ta time otklanja svaku mogućnost stvaranja bakterija. Antibakterijska turbinska crijeva Alpha Sun® sprječavaju nastanak bakterija na unutrašnjim i vanjskim površinama te štite od neugodnih mirisa, što vijek trajanja bičeva čini znatno dužim. Ručna kontrola Deluxe precizno kontrolira rad nasadnih instrumenata i dodatnih uređaja. Rotirajući asistentski element može se podesiti u više različitih pozicija, što povećava učinkovitost i zadovoljstvo asistenta.

  Jeste li znali?

  Dentagrine akcijske cijene ne sadrže zamke poput skrivanja pdv-a, dodatne naplate sastavnih dijelova opreme ili montaže. Iskazane cijene uključuju:

  • PDV
  • Troškove transporta
  • Dostavu
  • Instalaciju opreme (isključivo certificirani djelatnici)
  • Edukaciju za rad
  • Prvi pregled rendgena (isključivo institut „Ruđer Bošković“)
  A-dec 5 godina garancija Badge

  Ostale stomatološke stolice

  Nataša Rubeša

  Nataša Rubeša

  Rident
  Dentagra me osvojila iskrenim pristupom prodaje „Ne pod svaku cijenu“. Osim kupnje brojne opreme, uveli smo DentagraPRO programsko rješenje, i upravo tu vidimo najveći iskorak u svom poslovanju. Iskrena preporuka!
  Željka Valenić Miculinić

  Željka Velnić Miculinić

  Centrodent
  S Dentagrom smo počeli raditi preko preporuke. Koristimo Dentagru PRO, i naša početna briga o tome da li će sve biti ažurirano i u skladu sa zakonskim izmjenama pokazala se neutemeljenom. Sad možemo fiskalizirati račune i voditi poslovanje na jednom mjestu!
  Preuzmi brošuru