Stomatološke stolice A-dec

Jedinstvena rješenja bazirana na više od 55 godina suradnje sa svjetskom dentalnom zajednicom.
Od tankog naslona za leđa do preciznih pokreta našeg LED svjetla, naš ergonomski jedinstveni dizajn omogućava Vam efikasniji rad u svim područjima stomatologije.
Već 50 godinanajpraktičnije i najpouzdanije rješenje za stomatološku ordinaciju

Legendarna pouzdanost tvrtke A-dec započinje filozofijom razvoja – stvoriti inovativne, posebne i jednostavne proizvode. Rezultat toga je jednostavna oprema, lagana za rukovanje, koja traje duže, a zahtijeva minimalno održavanje.

Kombinacija pouzdanih unutarnjih sastavnih dijelova i pažljivo osmišljenog vanjskog dizajna čini A-dec postojanom jedinicom lijepog izgleda, stvorenom da traje…

A-dec stomatološke stolice

  • Kvaliteta

    5 godina punog jamstva!

  • Ergonomija

    Ključ produktivnosti i dugotrajnosti karijere je u tome da Vam uvijek bude udobno dok radite. Stoga je ova jedinica dizajnirana tako da Vaše pokrete drži tečnima i ergonomski usklađenima. Ultra-tanki i fleksibilni naslon za leđa omogućava Vam da podvučete koljena pod stolac za optimalni ergonomski pristup oralnom kavitetu. Ergonomske opcije liječničkog elementa omogućavaju pozicioniranje nasadnih instrumenata i dodatnih uređaja nadohvat vrhova Vaših prstiju, eliminirajući pritom nepotrebne pokrete i držeći Vas usredotočenima.

  • Za dešnjake i ljevake

    Kombinacijom rotirajuće doktorske jedinice i asistentske ruke prilagođene i ljevacima i dešnjacima dobivate pouzdan i pametan sustav prihvatljive cijene.

Željka Valenić Miculinić

Željka Velnić Miculinić

Centrodent
S Dentagrom smo počeli raditi preko preporuke. Koristimo Dentagru PRO, i naša početna briga o tome da li će sve biti ažurirano i u skladu sa zakonskim izmjenama pokazala se neutemeljenom. Sad možemo fiskalizirati račune i voditi poslovanje na jednom mjestu!
Nataša Rubeša

Nataša Rubeša

Rident
Dentagra me osvojila iskrenim pristupom prodaje „Ne pod svaku cijenu“. Osim kupnje brojne opreme, uveli smo DentagraPRO programsko rješenje, i upravo tu vidimo najveći iskorak u svom poslovanju. Iskrena preporuka!