A-dec 200

Investirajte u pouzdanost
A-dec-200
A-dec 200 3
A-dec 200 1

  Sigurna i pouzdana

  Baš poput vas i vašeg tima
  • Funkcionalnost

   Doktorska jedinica s bičevima prema dolje omogućava bolji pristup pacijentu i udobnost terapeuta pri radu.
  • Vrhunska izrada

   Kvalitetni materijali za maksimalnu izdržljivost i trajnost, za godine koje dolaze
  • Prilagodljivost

   Dvostruko podesiv naslon za ruku i prilagodljivo sjedište pacijentu pružaju potrebnu udobnost.
  • Izdržljivost

   S ovom jednostavnom dentalnom jedinicom dobivate čvrst i moćan sustav, dizajniran da podnese teret dugogodišnje upotrebe.
  • Kompatibilnost

   Fleksibilnost dentalne jedinice postignuta je s četiri različita, unaprijed osmišljena programa.

  Stvoren samo za Vas kao odraz Vašeg osobnog stila, kako bi udovoljio Vašim željama, zadovoljio Vaše potrebe te ispunio Vaše zahtjeve. Dentalna jedinica u Vašoj ordinaciji je odraz Vaše umješnosti, Vaših vještina i kvalitete Vašeg rada. Stoga su svaki detalj i linija ove jedinice dizajnirani kako bi poboljšali Vašu i pacijentovu udobnost.

  Fleksibilnost dentalne jedinice postignuta je s četiri različita, unaprijed osmišljena programa. Doktorska jedinica s bičevima prema dolje omogućava bolji pristup pacijentu i udobnost terapeuta pri radu. Reflektor podesiv po 3 osi pruža mogućnost preciznog pozicioniranja svjetla kojim se postiže odgovarajući kontrast te precizniji i jasniji pogled u usnu šupljinu pacijenta. Rotirajuća fontana otporna na mrlje u potpunosti je prilagođena pacijentu. Asistentska ruka s držačem na izvlačenje omogućava lakši rad čak i bez asistenta. Dvostruko podesiv naslon za ruku i prilagodljivo sjedište pacijentu pružaju potrebnu udobnost.

  S ovom jednostavnom dentalnom jedinicom dobivate čvrst i moćan sustav, dizajniran da podnese teret dugogodišnje upotrebe.

  Jeste li znali?

  Dentagrine akcijske cijene ne sadrže zamke poput skrivanja pdv-a, dodatne naplate sastavnih dijelova opreme ili montaže. Iskazane cijene uključuju:

  • PDV
  • Troškove transporta
  • Dostavu
  • Instalaciju opreme (isključivo certificirani djelatnici)
  • Edukaciju za rad
  • Prvi pregled rendgena (isključivo institut „Ruđer Bošković“)
  A-dec 5 godina garancija BadgeDentagra paket za početnike badge

  Ostale stomatološke stolice

  Željka Valenić Miculinić

  Željka Velnić Miculinić

  Centrodent
  S Dentagrom smo počeli raditi preko preporuke. Koristimo Dentagru PRO, i naša početna briga o tome da li će sve biti ažurirano i u skladu sa zakonskim izmjenama pokazala se neutemeljenom. Sad možemo fiskalizirati račune i voditi poslovanje na jednom mjestu!
  Nataša Rubeša

  Nataša Rubeša

  Rident
  Dentagra me osvojila iskrenim pristupom prodaje „Ne pod svaku cijenu“. Osim kupnje brojne opreme, uveli smo DentagraPRO programsko rješenje, i upravo tu vidimo najveći iskorak u svom poslovanju. Iskrena preporuka!
  Preuzmi brošuru