Start paket

Paket osnovne opreme za vrhunsku ordinaciju uz veliki popust
Uključuje sve potrebno za dijagnostiku plus stolac, plus softver za vođenje poslovanja.

Start paket

 • A-dec 200

  Stvoren samo za vas kao odraz vašeg osobnog stila, kako bi udovoljio vašim željama, zadovoljio vaše potrebe te ispunio vaše zahtjeve. Dentalna jedinica u vašoj ordinaciji je odraz vaše umješnosti, vaših vještina i kvalitete vašeg rada. Stoga su svaki detalj i linija ove jedinice dizajnirani kako bi poboljšali vašu i pacijentovu udobnost.
 • DentagraPro Basic

  DentagraPro Basic software, najam (program za vođenje privatnih zdravstvenih ustanova – mjesečni najam licence po korisniku).
 • CS 2200

  Visokofrekventni (VHF) stomatološki rendgen (300 kHz), najnovija i najsigurnija tehnologija; 30% manje zračenja u odnosu na klasični rentgen.

Dentagra paket za početnike
 • RVG 5200 set

  Senzor veličine 1. Kit za radioviziografiju RVG 5200 sastoji se od senzora devete generacije s USB kablom dužine 2,3 m, programa DIS (5 licenci) na hrvatskom jeziku za obradu i pohranu RVG slike, zaštitnih navlaka za senzor, zidnog stalka za senzor te držača za paralelno snimanje.

  Karakteristike: super CMOS tehnologija izrade, rezolucija 16 lp/mm, spajanje direktno na USB 2.0 / 3.0 port, čvršći, elastičniji i 20% tanji kabel u odnosu na senzore sedme i osme generacije, senzor uvijek u aktivnom stanju (spreman za slikanje), slika se na monitoru pojavljuje za jednu sekundu.

Paket za početnike

Vrhunska i pouzdana osnovna oprema za tvoju novu ordinaciju
Paket za početnike
Ana Munitić

Ana Munitić

Dental centar 4Smile
Odlučili smo se organizirati i poboljšati svoje poslovanje s DentagraPro softverom. Dentagrin pristup klijentima, ažurnost i stalno dostupna podrška su na zavidnoj razini. Jako smo zadovoljni!
Željka Valenić Miculinić

Željka Velnić Miculinić

Centrodent
S Dentagrom smo počeli raditi preko preporuke. Koristimo Dentagru PRO, i naša početna briga o tome da li će sve biti ažurirano i u skladu sa zakonskim izmjenama pokazala se neutemeljenom. Sad možemo fiskalizirati račune i voditi poslovanje na jednom mjestu!