Start paket

Paket osnovne opreme za vrhunsku ordinaciju uz veliki popust
Uključuje sve potrebno za dijagnostiku plus stolac, plus softver za vođenje poslovanja.

Start paket

 • A-dec 200

  Stvoren samo za vas kao odraz vašeg osobnog stila, kako bi udovoljio vašim željama, zadovoljio vaše potrebe te ispunio vaše zahtjeve. Dentalna jedinica u vašoj ordinaciji je odraz vaše umješnosti, vaših vještina i kvalitete vašeg rada. Stoga su svaki detalj i linija ove jedinice dizajnirani kako bi poboljšali vašu i pacijentovu udobnost.
 • DentagraPro Basic

  DentagraPro Basic software, najam (program za vođenje privatnih zdravstvenih ustanova – mjesečni najam licence po korisniku).
 • CS 2200

  Visokofrekventni (VHF) stomatološki rendgen (300 kHz), najnovija i najsigurnija tehnologija; 30% manje zračenja u odnosu na klasični rentgen.

Dentagra paket za početnike
 • RVG 5200 set

  Senzor veličine 1. Kit za radioviziografiju RVG 5200 sastoji se od senzora devete generacije s USB kablom dužine 2,3 m, programa DIS (5 licenci) na hrvatskom jeziku za obradu i pohranu RVG slike, zaštitnih navlaka za senzor, zidnog stalka za senzor te držača za paralelno snimanje.

  Karakteristike: super CMOS tehnologija izrade, rezolucija 16 lp/mm, spajanje direktno na USB 2.0 / 3.0 port, čvršći, elastičniji i 20% tanji kabel u odnosu na senzore sedme i osme generacije, senzor uvijek u aktivnom stanju (spreman za slikanje), slika se na monitoru pojavljuje za jednu sekundu.

Paket za početnike

Vrhunska i pouzdana osnovna oprema za tvoju novu ordinaciju
Paket za početnike
Ana Munitić

Ana Munitić

Dental centar 4Smile
Odlučili smo se organizirati i poboljšati svoje poslovanje s DentagraPro softverom. Dentagrin pristup klijentima, ažurnost i stalno dostupna podrška su na zavidnoj razini. Jako smo zadovoljni!
Nataša Rubeša

Nataša Rubeša

Rident
Dentagra me osvojila iskrenim pristupom prodaje „Ne pod svaku cijenu“. Osim kupnje brojne opreme, uveli smo DentagraPRO programsko rješenje, i upravo tu vidimo najveći iskorak u svom poslovanju. Iskrena preporuka!