A-dec 300

Jednostavna i pametna
A-dec 300
A-dec 300

  Sigurna i pouzdana

  Baš poput vas i vašeg tima
  • Funkcionalnost

   Dizajniran za zdravlje vaše ordinacije, A-dec 300 postavlja nove standarde za optimalnu ergonomiju, pametnu učinkovitost i trajne vrijednosti.
  • Vrhunska izrada

   Njegov moderan dizajn ostavlja osobit dojam na vaše pacijente i osoblje te predstavlja savršen spoj stila i funkcionalnosti.
  • Prilagodljivost

   Kombinacijom rotirajuće doktorske jedinice i asistentske ruke prilagođene i ljevacima i dešnjacima dobivate pouzdan i pametan sustav prihvatljive cijene.
  • Izdržljivost

   Pojednostavnjeni dizajn s manje pomičnih komponenti omogućava rijetko održavanje i dulji vijek trajanja.

  Ova stolica diže pojam uglađenosti na potpuno novu razinu. Iako ne djeluje robusno, odlikuje ju velika raznovrsnost i mogućnost integracije različitih modula. Kombinacijom rotirajuće doktorske jedinice i asistentske ruke prilagođene i ljevacima i dešnjacima dobivate pouzdan i pametan sustav prihvatljive cijene.

  Pojednostavnjeni dizajn s manje pomičnih komponenti omogućava rijetko održavanje i dulji vijek trajanja. Rotirajuća doktorska jedinica i asistentska ruka instalirane na fontani donose i dodatnu komociju u radu terapeuta. Tanki naslon za leđa omogućava lakši i bolji pristup pacijentu. Veliki raspon vertikalnog kretanja stolca omogućava i sjedeći i stojeći način rada.

  Dizajniran za zdravlje Vaše ordinacije, A-dec 300 postavlja nove standarde za optimalnu ergonomiju, pametnu učinkovitost i trajne vrijednosti. Njegov moderan dizajn ostavlja osobit dojam na Vaše pacijente i osoblje te predstavlja savršen spšoj stila i funkcionalnosti.

  Jeste li znali?

  Dentagrine akcijske cijene ne sadrže zamke poput skrivanja pdv-a, dodatne naplate sastavnih dijelova opreme ili montaže. Iskazane cijene uključuju:

  • PDV
  • Troškove transporta
  • Dostavu
  • Instalaciju opreme (isključivo certificirani djelatnici)
  • Edukaciju za rad
  • Prvi pregled rendgena (isključivo institut „Ruđer Bošković“)
  A-dec 5 godina garancija Badge

  Ostale stomatološke stolice

  Željka Valenić Miculinić

  Željka Velnić Miculinić

  Centrodent
  S Dentagrom smo počeli raditi preko preporuke. Koristimo Dentagru PRO, i naša početna briga o tome da li će sve biti ažurirano i u skladu sa zakonskim izmjenama pokazala se neutemeljenom. Sad možemo fiskalizirati račune i voditi poslovanje na jednom mjestu!
  Nataša Rubeša

  Nataša Rubeša

  Rident
  Dentagra me osvojila iskrenim pristupom prodaje „Ne pod svaku cijenu“. Osim kupnje brojne opreme, uveli smo DentagraPRO programsko rješenje, i upravo tu vidimo najveći iskorak u svom poslovanju. Iskrena preporuka!
  Preuzmi brošuru