Ortodoncija

Materijal i instrumenti za vašu ortodonsku parksu
Uvijek u toku s tehnološkim razvojem i globalnim trendovima
3B Ortho logo

Ortodontski proizvodi

napredna tehnologija i certificirani proizvodi u skladu sa strogim normama
Ortodontski proizvodi
24 godine razvoja3B Ortho je jedan od vodećih proizvođača ortodontskih materijala i instrumenata

Podržan jakim timom za istraživanje i razvoj, 3B Ortho uvijek prati najmoderniju tehnologiju na globalnom tržištu i drži više od 60 patenata kako bi svojim kupcima neprestano pružao najnaprednije iskustvo.

Ortodontski proizvodi distribuiraju se u više od 70 zemalja i regija. 3B ORTHO uspostavio je i održava suradničke odnose s brojnim poslovnim partnerima i stručnjacima širom svijeta.

3B Ortho

  • Vaš pouzdani partner

    Izvrsna kvaliteta, kontinuirana inovacija i iznimna usluga put je kojim 3B Ortho stvara čvrsto povjerenje.

  • Provjerenost i sigurnost

    Proizvodi 3B su odobreni od CFDA, navedeni od FDA i certificirani od CE, proizvedeni pod strogo kontroliranim uputama sustava upravljanja kvalitetom ISO13485. 3B Samoligirajuće bravice primile su američki patent zahvaljujući svom jedinstvenom sustavu zaključavanja i godinama su najprodavaniji proizvod u Kini.

+385 (0)95 534 3306
Nataša Rubeša

Nataša Rubeša

Rident
Dentagra me osvojila iskrenim pristupom prodaje „Ne pod svaku cijenu“. Osim kupnje brojne opreme, uveli smo DentagraPRO programsko rješenje, i upravo tu vidimo najveći iskorak u svom poslovanju. Iskrena preporuka!
Ana Munitić

Ana Munitić

Dental centar 4Smile
Odlučili smo se organizirati i poboljšati svoje poslovanje s DentagraPro softverom. Dentagrin pristup klijentima, ažurnost i stalno dostupna podrška su na zavidnoj razini. Jako smo zadovoljni!