A-dec 400

Pristupačna, čvrsta, sa stilom
A-dec 400
A-dec 400

  Čvrstoća i kvaliteta

  za godine koje dolaze
  • Funkcionalnost

   A-dec 400 spaja formu i funkciju kako bi se dobilo na jednostavnosti i stiliziranosti.
  • Vrhunska izrada

   Virtualna osovina sinkronizira kretanje stolca s anatomijom i pokretima pacijenta.
  • Prilagodljivost

   Uz robusnu konstrukciju, suvremen stil i prilagodljivost i dešnjacima i ljevacima, dobivate sustav najbolje dugoročne vrijednosti dostupan na tržištu.
  • Modularnost

   Ergonomske opcije liječničkog elementa omogućavaju pozicioniranje nasadnih instrumenata i dodatnih uređaja nadohvat vrhova vaših prstiju, eliminirajući pritom nepotrebne pokrete i držeći vas usredotočenima.

  A-dec 400 spaja formu i funkciju kako bi se dobilo na jednostavnosti i stiliziranosti. Umjesto da žrtvujete ergonomičan pristup oralnom kavitetu kako bi pacijentu bilo ugodnije, imajte oboje! Kada tome dodate robusnu konstrukciju, suvremen stil i prilagodljivost i dešnjacima i ljevacima, dobivate sustav najbolje dugoročne vrijednosti dostupan na tržištu. S ovom jedinicom ulažete u udobnost i spokojnost, dan za danom, godinu za godinom.

  Budući da je komfor pacijenta presudan za reduciranje anksioznosti, A-deca 400 je dizajniran da pomogne Vašem pacijentu da se opusti. Virtualna osovina sinkronizira kretanje stolca s anatomijom i pokretima pacijenta. Dvozglobni naslon za glavu omogućava jednostavno pozicioniranje pacijenta u optimalan položaj. Za lakše sjedanje i ustajanje pacijenta usavršena je kombinacija robusne izvedbe i dvije pozicije udobnog oslonca za ruku i lakat pacijenta.

  Ključ produktivnosti i dugotrajnosti karijere je u tome da Vam uvijek bude udobno dok radite. Stoga je ova jedinica dizajnirana tako da Vaše pokrete drži tečnima i ergonomski usklađenima. Ultra-tanki i fleksibilni naslon za leđa omogućava Vam da podvučete koljena pod stolac za optimalni ergonomski pristup oralnom kavitetu. Ergonomske opcije liječničkog elementa omogućavaju pozicioniranje nasadnih instrumenata i dodatnih uređaja nadohvat vrhova Vaših prstiju, eliminirajući pritom nepotrebne pokrete i držeći Vas usredotočenima.

  Jeste li znali?

  Dentagrine akcijske cijene ne sadrže zamke poput skrivanja pdv-a, dodatne naplate sastavnih dijelova opreme ili montaže. Iskazane cijene uključuju:

  • PDV
  • Troškove transporta
  • Dostavu
  • Instalaciju opreme (isključivo certificirani djelatnici)
  • Edukaciju za rad
  • Prvi pregled rendgena (isključivo institut „Ruđer Bošković“)
  A-dec 5 godina garancija Badge

  Ostale stomatološke stolice

  Željka Valenić Miculinić

  Željka Velnić Miculinić

  Centrodent
  S Dentagrom smo počeli raditi preko preporuke. Koristimo Dentagru PRO, i naša početna briga o tome da li će sve biti ažurirano i u skladu sa zakonskim izmjenama pokazala se neutemeljenom. Sad možemo fiskalizirati račune i voditi poslovanje na jednom mjestu!
  Nataša Rubeša

  Nataša Rubeša

  Rident
  Dentagra me osvojila iskrenim pristupom prodaje „Ne pod svaku cijenu“. Osim kupnje brojne opreme, uveli smo DentagraPRO programsko rješenje, i upravo tu vidimo najveći iskorak u svom poslovanju. Iskrena preporuka!
  Preuzmi brošuru