Carestream RVG 5100

Digitalna brzina i maksimalna rezolucija
Carestream RVG 5100

Carestream Kodak RVG 5100

 • Funkcionalnost

  Sustav digitalnog rendgenskog senzora Carestream Kodak Rvg 5100 omogućuje brzo, jednostavno snimanje i analizu visokokvalitetnih digitalnih radiografija.
 • Vrhunska izrada

  Kao i svi Kodakovi sustavi za oslikavanje zuba, osmišljen je kako bi vam pružio vrhunske rezultate popraćene Kodakovim stručnim timom za podršku.
  Prava razlučivost slike 14 linija/mm
  Teoretska razlučivost slike 27,03 linija/mm
 • Prilagodljivost

  Jednostavna sofisticiranost i potpuna integracija.
  Carestream Dental softver za obradu slika pruža sve alate za rukovanje, ispis i jednostavno arhiviranje vaših slika.

 • Kompatibilnost

  Mogućnost integracije s drugim Carestream sustavima.

Inovativna senzorska tehnologija s optičkim vlaknima daje visoku rezoluciju slike kako bi vam pomogla da svaki put postavite pouzdanu dijagnozu.

S novim dizajnom senzora, pozicioniranje je lakše i preciznije. Zaobljeni kutovi senzora udobniji su za pacijente, a novi kabelski priključak pomaže osigurati potpunu pouzdanost.

Senzorski daljinski upravljač omogućuje prikladno snimanje slike uz stolac tako da možete ostati usredotočeni na svoje pacijente. Kompletan set pozicionera pomaže u bržem pravilnom postavljanju senzora.

Sustav RVG 5100 daje visokokvalitetne radiografije i daje vam visoku razlučivost koja vam je potrebna za brzo postavljanje sigurnih dijagnoza. Uz USB 2 tehnologiju, vaše radiografije se prikazuju za manje od 2 sekunde, smanjujući vrijeme čekanja.

Jeste li znali?

Dentagrine akcijske cijene ne sadrže zamke poput skrivanja pdv-a, dodatne naplate sastavnih dijelova opreme ili montaže.
Iskazane cijene uključuju:

 • PDV
 • Troškove transporta
 • Dostavu
 • Instalaciju opreme (isključivo certificirani djelatnici)
 • Edukaciju za rad
 • Prvi pregled rendgena (isključivo institut „Ruđer Bošković“)
Željka Valenić Miculinić

Željka Velnić Miculinić

Centrodent
S Dentagrom smo počeli raditi preko preporuke. Koristimo Dentagru PRO, i naša početna briga o tome da li će sve biti ažurirano i u skladu sa zakonskim izmjenama pokazala se neutemeljenom. Sad možemo fiskalizirati račune i voditi poslovanje na jednom mjestu!
Ana Munitić

Ana Munitić

Dental centar 4Smile
Odlučili smo se organizirati i poboljšati svoje poslovanje s DentagraPro softverom. Dentagrin pristup klijentima, ažurnost i stalno dostupna podrška su na zavidnoj razini. Jako smo zadovoljni!
Preuzmi brošuru