Carestream RVG 5100

Digitalna brzina i maksimalna rezolucija
Carestream RVG 5100

Carestream Kodak RVG 5100

 • Funkcionalnost

  Sustav digitalnog rendgenskog senzora Carestream Kodak Rvg 5100 omogućuje brzo, jednostavno snimanje i analizu visokokvalitetnih digitalnih radiografija.
 • Vrhunska izrada

  Kao i svi Kodakovi sustavi za oslikavanje zuba, osmišljen je kako bi vam pružio vrhunske rezultate popraćene Kodakovim stručnim timom za podršku.
  Prava razlučivost slike 14 linija/mm
  Teoretska razlučivost slike 27,03 linija/mm
 • Prilagodljivost

  Jednostavna sofisticiranost i potpuna integracija.
  Carestream Dental softver za obradu slika pruža sve alate za rukovanje, ispis i jednostavno arhiviranje vaših slika.

 • Kompatibilnost

  Mogućnost integracije s drugim Carestream sustavima.

Inovativna senzorska tehnologija s optičkim vlaknima daje visoku rezoluciju slike kako bi vam pomogla da svaki put postavite pouzdanu dijagnozu.

S novim dizajnom senzora, pozicioniranje je lakše i preciznije. Zaobljeni kutovi senzora udobniji su za pacijente, a novi kabelski priključak pomaže osigurati potpunu pouzdanost.

Senzorski daljinski upravljač omogućuje prikladno snimanje slike uz stolac tako da možete ostati usredotočeni na svoje pacijente. Kompletan set pozicionera pomaže u bržem pravilnom postavljanju senzora.

Sustav RVG 5100 daje visokokvalitetne radiografije i daje vam visoku razlučivost koja vam je potrebna za brzo postavljanje sigurnih dijagnoza. Uz USB 2 tehnologiju, vaše radiografije se prikazuju za manje od 2 sekunde, smanjujući vrijeme čekanja.

Jeste li znali?

Dentagrine akcijske cijene ne sadrže zamke poput skrivanja pdv-a, dodatne naplate sastavnih dijelova opreme ili montaže.
Iskazane cijene uključuju:

 • PDV
 • Troškove transporta
 • Dostavu
 • Instalaciju opreme (isključivo certificirani djelatnici)
 • Edukaciju za rad
 • Prvi pregled rendgena (isključivo institut „Ruđer Bošković“)
Nataša Rubeša

Nataša Rubeša

Rident
Dentagra me osvojila iskrenim pristupom prodaje „Ne pod svaku cijenu“. Osim kupnje brojne opreme, uveli smo DentagraPRO programsko rješenje, i upravo tu vidimo najveći iskorak u svom poslovanju. Iskrena preporuka!
Željka Valenić Miculinić

Željka Velnić Miculinić

Centrodent
S Dentagrom smo počeli raditi preko preporuke. Koristimo Dentagru PRO, i naša početna briga o tome da li će sve biti ažurirano i u skladu sa zakonskim izmjenama pokazala se neutemeljenom. Sad možemo fiskalizirati račune i voditi poslovanje na jednom mjestu!
Preuzmi brošuru