Skener CS 3700

Najnaprednija tehnologija intraoralnog skeniranja

Carestream skener CS3700

CS 3700

Na akciji do 15. lipnja 2018.

 • Turbo brzina i preciznost

  CS 3700 donosi iskustvo skeniranja najviših performansi; prestižni dizajn koji potpisuje F. A. Porsche Studio, turbo brzo skeniranje, proces u kojemu je pacijentu i doktoru jednako udobno, pametno preklapanje sjena, upravljanje dodirom zaslona.

 • Anatomski dizajn i funkcionalnost

  CS 3700 je s jednakom pažnjom dizajniran za nevjerojatnu udobnost kao i za superiornu funkcionalnost. Dokazano je da in-vitro može skenirati most za 30 sekundi ako se koristi preporučena računalna konfiguracija.
  Ergonomski optimiziran hvatni kanal omogućuje apsolutnu kontrolu skeniranja. Zglobna vezica optimalne dužine i pozicije, smanjuje rizik od ispadanja i oštećenja skenera.

 • CS ScanFlow

  CS ScanFlow software vam omogućuje da maksimizirate proces rada gotovo bez ograničenja; brže skeniranje, proširena paleta opcija kod procesiranja podataka i izvoz podataka jednim klikom. Kad tome dodamo brzi pristup svim opcijama nakon skeniranja s istog zaslona, mogućnosti su beskonačne.

 • Touchscreen opcija

  Korisničko sučelje optimizirano je za zaslon osjetljiv na dodir te pruža neograničene mogućnosti interakcije.

 • Definirajte vlastiti tijek rada

  Korisnički prilagođeni softver CS ScanFlow omogućuje vam djelovanje po bilo kojoj indikaciji unutar jednog skeniranja.
  Uživajte u prosječno 60% bržoj obradi.
  Uredite detalje skena, pripremite bazu za ispis i pošaljite digitalni model u laboratorij jednim klikom.

Prezentacija skenera
Prezentacija brzine skenera
Prezentacija stvaranja digitalnog modela

Nina Varljen Nikolić
Art Dental

Već smo prije surađivali s Dentagrom i zahvaljujući tim iskustvima, lako smo se odlučili za kupnju opreme i prelazak na DentagraPRO softver. Umirujuće je znati da je sve na jednom mjestu, pod budnim stručnim okom.


Ana Munitić
Ars Salutaris

Odlučili smo se organizirati i poboljšati svoje poslovanje s DentagraPro softverom. Dentagrin pristup klijentima, ažurnost i stalno dostupna podrška su na zavidnoj razini. Jako smo zadovoljni!