Skener CS 3600 i CS 3600 ACCESS

Brži i od najbržeg, osim od CS 3700 ;)


PopustPopust

CS 3600 i CS 3600 ACCESS

Na akciji do 15. lipnja 2018.


 • Brzina i preciznost i uz pomicanje

  Skener CS 3600 omogućuje gladak i neprekidan način skeniranja. Brzina rada skenera omogućuje da se sken dovrši bez problema čak i uz pomicanje pacijenta.

 • Skener i intraoralna kamera u jednom

  Skener CS 3600 ima full HD rezoluciju, što znači da istovremeno predstavlja i intraoralnu kameru, što vam omogućuje da svaki detalj prokomentirate s pacijentom na licu mjesta. Svaku sliku možete pacijentu ispisati u visokoj rezoluciji.

 • Jednostavnost uporabe

  Skener ima unaprijed zadane načine skeniranja: ortodoncija, restorativna stomatologija, implantat. Unutar programa su i edukativni filmovi za načine snimanja. Softver za skeniranje je vrlo intuitivan i nadasve jednostavan.

 • Kompatibilnost

  Sve slike se jednostavno eksportiraju u DICOM, STL i PLY format. To vam omogućuje da radite s apsolutno svim CAD/CAM sustavima na tržištu, bez obzira na proizvođača.

 • Ubrzava poslovanje i smanjuje troškove

  Uz skener CS 3600 više nema trošenja otisnih masa. NEMA VIŠE PRAHA!

Prezentacija skenera
Prezentacija skenera 2
Test brzine skenera

Nina Varljen Nikolić
Art Dental

Već smo prije surađivali s Dentagrom i zahvaljujući tim iskustvima, lako smo se odlučili za kupnju opreme i prelazak na DentagraPRO softver. Umirujuće je znati da je sve na jednom mjestu, pod budnim stručnim okom.


Ana Munitić
Ars Salutaris

Odlučili smo se organizirati i poboljšati svoje poslovanje s DentagraPro softverom. Dentagrin pristup klijentima, ažurnost i stalno dostupna podrška su na zavidnoj razini. Jako smo zadovoljni!